Tentang Kami

Para Pengasas, Penasihat dan Pasukan Pengurusan NPI Network Sdn Bhd dihormati orang dengan rekam jejak yang terbukti berjaya membina syarikat. Setiap ahli pasukan ini sangat termotivasi dan sukses mempunyai lebih dari 20 tahun pengalaman dan untuk membawa high peribadi yang unik dan kemahiran peribadi untuk organisasi.

NPI Network  Sdn Bhd terdiri daripada sebuah pasukan yang pelbagai para pemimpin Asia dalam industri pemasaran dan pengedaran. Pasukan dibebankan dengan tugas terus-menerus menentukan strategi syarikat, menjaga etos asas dan visi dalam fikiran.

Kejujuran, Transparency dan Peribadi pertumbuhan adalah marka jalan yang memandu pasukan yang mempunyai kemahiran profesional dalam perdagangan antarabangsa, logistik, pembuatan, R & D dan syarikat penyelesaian terhadap pelaksanaan tujuan syarikat dan mengembangkan peluang baru bagi pemilik perniagaan.

Nano patch yang kita pasaran memanfaatkan semua-alam, non-resep, bahan over-the-counter. Keuntungan utama dari patch adalah pengguna tidak pernah mengingati ketika dia mengambil pil, wafer, permen atau ramuan. Patch pergi ke bekerja secara automatik sementara pengguna menjalani kehidupan normal, bahkan jika mereka banyak bepergian, bekerja shift yang berbeza, tidur terlambat atau malam hari sibuk dan berkeluarga.

Sebahagian besar orang ingin terlihat baik dan merasa baik tentang mereka. Hal ini dapat dicapai dengan produk kami. Produk Kami memenuhi semua keperluan amalan yang baik dari pembuatan dan kawalan high (GMP) dari produk yang akan dijual atau diedarkan untuk eksport.

NPI Network Sdn Bhd, perkilangan kilang yang terletak di Amerika Syarikat di mana produk yang dihasilkan, dikenakan pemeriksaan kerajaan pada selang yang cocok dan sesuai dengan ketentuan yang berlaku tentang kesihatan dan Keselamatan Kod Negara Bahagian Pennsylvania, dan Pentadbiran Makanan dan Ubat di Amerika Syarikat.